Username Password

Lost Password
View Thread
Explore Your Brain » Share Your File » Software
Internet Download Manager v5.14-Build-5-full crack
Username
Password
Register FAQ Members List Today's Posts Search

Print Thread

12-10-2008 12:54 PM Internet Download Manager v5.14-Build... | Edited by Noctis 02-02-2010 12:03 AM
User Avatar

EVA-00
HackAge


Posts: 2769
Joined: 21.05.08
Location: Wallahu a'lam
Age: 34
Internet Download Manager (IDM) is a tool to increase download speeds by up to 5 times, resume and schedule downloads. Comprehensive error recovery and resume capability will restart broken or interrupted downloads due to lost connections, network problems, computer shutdowns, or unexpected power outages. Simple graphic user interface makes IDM user friendly and easy to use.Internet Download Manager has a smart download logic accelerator that features intelligent dynamic file segmentation and safe multipart downloading technology to accelerate your downloads. Unlike other download managers and accelerators Internet Download Manager segments downloaded files dynamically during download process and reuses available connections without additional connect and login stages to achieve best acceleration performance.


Nabi Muhammad SAW bersabda :” Barangsiapa Yang Mengamalkan Ilmu Yang Ia Ketahui Maka Allah Akan Memberikan Kepadanya Ilmu Yang Belum Ia Ketahui” (HR. Imam Ahmad).

..::shn6 u!vJq Jnoh 3Joldx3 d33>I::..
 
  x 1
Offline
12-10-2008 08:10 PM RE: Internet Download Manager v5.14-Build...
User Avatar

suckeve
Anbu


Posts: 495
Joined: 30.08.08
Location: nowhere
Age: 31
oke bro,,software enak nih buat donlot
gw sedot ya broGrinGrin
 
Offline
16-10-2008 04:51 PM RE: Internet Download Manager v5.14-Build...
User Avatar

Giruu
Chunnin


Posts: 99
Joined: 18.09.08
Location: didalam laci, dibuku harian halaman 1
Age: 34
perbedaan ma versi sebelumnya apa va ? gw pake yang versi 5.12 nihGrin
think "BEE"
 
Offline
16-10-2008 04:56 PM RE: Internet Download Manager v5.14-Build...
User Avatar

bangaw
Anbu


Posts: 350
Joined: 13.08.08
Location: jakarta yang gini2 aja
Age: 36
knapa yak kalo gw pake idm sering ngehenk..padahal asik banget..
lbh cepet aja...mo coba lagiii...
mungkin ga ya kalo crash..tapi ama apaan..???
coba yang baru kaliaja ngga...Grin
-artforeveryone-
 
Offline
19-10-2008 12:37 AM RE: Internet Download Manager v5.14-Build...
User Avatar

banyu
Murid Akademi II


Posts: 27
Joined: 20.07.08
Location: banten
Age: 30
sebenere gw pengen punya nih sopwer. tapi tiap kali mau selesai didonlot kok ada tulisan kaya' gini kk...
A virus was found
file name: http://www.kitaupload.com/download2.php?a=823IDM-v5.14-Build-5-full_crack_exploreyourbrain.org.rar&b=483c5efeaf980e94b090634a41a1ecf0\IDM-v5.14-Build-5\Patches\gag\IDM_5.14_gag.exe\IDMan.exe\[NsPack]
Malware name : Win32:Trojan-gen {Other}
Malware type : Virus/Worm

plisss...pencerahannya dong...
tengkyu...kk
 
Offline
19-10-2008 12:55 AM RE: Internet Download Manager v5.14-Build...
User Avatar

si_tunge
Anbu


Posts: 376
Joined: 09.09.08
Location: Di dalam kancutnya sandra dewi
Age: 31
Lo doNLot d stUs resminya az Lngsung or d indowebster,kaLo mO yg LbiH aman n trPrcaya.
INDONESIA GW ANCUR GARA2 PEMIMPINNYA CACAD
 
Offline
19-10-2008 01:21 AM RE: Internet Download Manager v5.14-Build...
User Avatar

EVA-00
HackAge


Posts: 2769
Joined: 21.05.08
Location: Wallahu a'lam
Age: 34
@banyu -> ya jelas aja ada virusnya, coz keygen, crack, serial yg ada di IDM pasti kebaca virus oleh antivirus, kl di PC gw anti virus gw matiin dulu. pas udah di install & crack udah di jalanin baru antivirusnya di aktifkan lagi. heehehe use your own risk yah...
Nabi Muhammad SAW bersabda :” Barangsiapa Yang Mengamalkan Ilmu Yang Ia Ketahui Maka Allah Akan Memberikan Kepadanya Ilmu Yang Belum Ia Ketahui” (HR. Imam Ahmad).

..::shn6 u!vJq Jnoh 3Joldx3 d33>I::..
 
Offline
19-10-2008 01:53 AM RE: Internet Download Manager v5.14-Build...
User Avatar

luv_you
Anbu


Posts: 251
Joined: 03.07.08
Location: jakarta raya
asik" + cracknyaGrinGrinGrinGrinGrinGrin
 
Offline
22-10-2008 12:30 AM RE: Internet Download Manager v5.14-Build...
User Avatar

banyu
Murid Akademi II


Posts: 27
Joined: 20.07.08
Location: banten
Age: 30
PfftPfftPfft makasih...kk PfftPfftPfft
 
Offline
22-10-2008 04:03 PM RE: Internet Download Manager v5.14-Build...
User Avatar

udahjadi
Jounin Spesial


Posts: 220
Joined: 29.08.08
Location: JakTOWN®
Age: 40
banyu tulis:
sebenere gw pengen punya nih sopwer. tapi tiap kali mau selesai didonlot kok ada tulisan kaya' gini kk...
A virus was found
file name: http://www.kitaupload.com/download2.php?a=823IDM-v5.14-Build-5-full_crack_exploreyourbrain.org.rar&b=483c5efeaf980e94b090634a41a1ecf0\IDM-v5.14-Build-5\Patches\gag\IDM_5.14_gag.exe\IDMan.exe\[NsPack]
Malware name : Win32:Trojan-gen {Other}
Malware type : Virus/Worm

plisss...pencerahannya dong...
tengkyu...kk



bro waktu u mau donload bunuh dulu Antivirus yang u punya... soalnya ada crack yang di baca sebagai virus oleh antivirus... semoga membantu....
tapi inget semua resiko di tanggung sendiri-sendiri Grin
Newbie™
Merdeka Indonesia...Maju terus...!!!
jangan mau kalah dari negara lain !!!
 
Offline
Jump to Forum:
Forum powered by fusionBoard
Share this Thread
URL:
BBcode:
HTML:
Similar Threads
Thread Forum Replies Last Post
(ask) mohon Bantuan kepada teman2 untuk Crack Software CCBoot V3.0 Software 2 23-10-2013 08:17
BBM For Android Download APK - 100% WORK...!!! Open Source OS 3 22-09-2013 23:23
[ASK] Download di Filepost.com Out Of Topic 5 25-06-2013 11:19
Game Subway Surfers For PC (full) Out Of Topic 4 21-04-2013 22:27
Search MP3 and Download Album Directly from your pc Software 2 20-04-2013 06:04
Copyright © 2007-2016