Username Password

Lost Password
View Thread
Explore Your Brain Share Your File Manga / Comic
Gon a.k.a Gong in asia (Masashi Tanaka)
Username
Password
Register FAQ Members List Today's Posts Search

Print Thread

31-08-2008 02:27 PM Gon a.k.a Gong in asia (Masashi Tanaka)
User Avatar

ibliz-tampan
Jounin


Posts: 154
Joined: 12.06.08
Location: Between Hell & Heaven
Age: 34
i332.photobucket.com/albums/m325/exploreyourbrain/ibliz-tampan/gonvol1.jpgi332.photobucket.com/albums/m325/exploreyourbrain/ibliz-tampan/gonvol2.jpg
i332.photobucket.com/albums/m325/exploreyourbrain/ibliz-tampan/gonvol3.jpgi332.photobucket.com/albums/m325/exploreyourbrain/ibliz-tampan/gonvol4.jpg
i332.photobucket.com/albums/m325/exploreyourbrain/ibliz-tampan/gonvol5.jpgi332.photobucket.com/albums/m325/exploreyourbrain/ibliz-tampan/gonvol6.jpg
i332.photobucket.com/albums/m325/exploreyourbrain/ibliz-tampan/gonvol7underground.jpg


Gon a.k.a Gong spoiler

Gon takes a journey beneath the earth! An earthquake throws Gon and his animal friends into a chasm. As they attempt to find their way back to the surface, these brave creatures encounter giant insects, spiders, and other bizarre beasts.

indonesia :

Gon yang lebih dikenal dengan Gong untuk wilayah asia dan sekitarnya adalah sebuah manga hasil karya besutan Masashi Tanaka, ini adalah manga yang lumayan unik, karna kita bukan disuguhkan dengan kata-kata tetapi dengan gambar se-ekor dinosaurus mungil yang melakukan perjalanan mengarungi kejamnya dunia ini, inget lho, bukan baca, tetapi cuma MELIHAT aja dan anda bisa tertawa terbahak-bahak hanya dengan melihat si gon/gong yg imut ini.

NB: Look from right to left (Liat gambarnya dari kanan kebawah, lanjut ke kiri atas trus kebawah)

Clik link below for Download Gon by Masashi Tanaka


www19.indowebster.com/e23ac9c395a9e77927d66c9f5d7b288f.png
 
Offline
31-08-2008 05:48 PM RE: Gon a.k.a Gong in asia (Masashi Tanaka)
User Avatar

faisal_malmsteen
Anbu


Posts: 678
Joined: 05.07.08
Location: Dibalik terali besi
atas saran bos EVA gw donlot nih file, katanya sih kocak
hehehhee bener juga, Thanx Bos I.T hehehehhee Grin
 
Offline
31-08-2008 07:52 PM RE: Gon a.k.a Gong in asia (Masashi Tanaka)
User Avatar

Noctis
HackAge


Posts: 3344
Joined: 03.07.08
Location: south
Age: 12
Mantaaaaabh
Komik cadas Grin
Oldskul bgt niy komik
Jadi kangen Pfft

* I Don't Re-Upload Dead Links *
 
Offline
Jump to Forum:
Forum powered by fusionBoard
Share this Thread
URL:
BBcode:
HTML:
Copyright © 2007-2016