Username Password

Lost Password
View Thread
Explore Your Brain » Share Your File » Software
Portable Download Accelerator Plus v8.7.0.5 (NEW)
Username
Password
Register FAQ Members List Today's Posts Search

Print Thread

03-10-2008 06:48 AM Portable Download Accelerator Plus v8...
User Avatar

faisal_malmsteen
Anbu


Posts: 678
Joined: 05.07.08
Location: Dibalik terali besi
i414.photobucket.com/albums/pp224/buaya_darat/Download-Accelerator-Plus.jpg


Download Accelerator Plus (DAP) is the world's leading download manager, allows you to download up to 300% faster* with increased reliability, resume support and errors recovery. It searches for mirror sites that most effectively serve your downloads through multiserver connections for optimal utilization of dial-up or broadband connections. DAP automatically recovers from shutdowns, lost connections, and other errors. It is fully integrated into Netscape, Internet Explorer, and Opera, Mozilla/Firefox and offers a toolbar for Internet Explorer with a links catcher and a highlighter, providing the best possible performance from ANY Internet connection (dial-up, cable, DSL / ADSL, T1 etc.), allowing a Faster and more Reliable download experience. It features auto-hang-up after downloading, proxy settings, scheduling, and a unique AlwaysResume service.



GrinGrinGrin
 
Offline
05-10-2008 06:13 AM RE: Portable Download Accelerator Plus v8...
User Avatar

bangaw
Anbu


Posts: 350
Joined: 13.08.08
Location: jakarta yang gini2 aja
Age: 40
ijin ya ommGrin
-artforeveryone-
 
Offline
05-10-2008 07:22 AM RE: Portable Download Accelerator Plus v8...
User Avatar

si_tunge
Anbu


Posts: 376
Joined: 09.09.08
Location: Di dalam kancutnya sandra dewi
Age: 35
MasiH gak nGrti daku mNgGUnakannya.
KLo mO doNLot vidEo yuTub,gmNa tUh pake niH software?
KLo aq kan pake idman,jd Lngsung ada tmpiLan bwt doNLotnya d smping vidEonya,tp kLo DAP ini gak.,jd gmNa tUh kk?
INDONESIA GW ANCUR GARA2 PEMIMPINNYA CACAD
 
Offline
05-10-2008 10:06 PM RE: Portable Download Accelerator Plus v8...
User Avatar

faisal_malmsteen
Anbu


Posts: 678
Joined: 05.07.08
Location: Dibalik terali besi
hehehehe, keep explore your brain guysGrin
(meant:gue juga belum tau), find by "explore your brain", ato cari dulu di google, oke bro???
 
Offline
05-10-2008 10:48 PM RE: Portable Download Accelerator Plus v8...
User Avatar

EVA-00
HackAge


Posts: 2770
Joined: 21.05.08
Location: Wallahu a'lam
Age: 38
@si_tunge, Download video di youtube tanpa installasi software juga bisa kok. kan om I.T (ibliz-tampan) udah pernah buat artikelnya. ok gw copy paste disini ya...

Oke, cara diatas adalah cara yg ribet, cara mudahnya anda bisa mengunjungi situs http://vd.indowebster.com yang bisa men-Streaming video youtube sehingga anda bisa dengan mudah mendownloadnya.


artikel di ambil dari sini kl msh gak ngerti juga, gini caranya, buka video yg mau di download, copy linknya dan paste ke situs vd.indowebster.com tinggal pilih deh tu, mau format FLV or MP4 terserah mau pake gaya apa, gaya kodok juga boleh Pfft

i332.photobucket.com/albums/m325/exploreyourbrain/eva00/vdindowebster.png


smoga membantu.
Nabi Muhammad SAW bersabda :ā€¯ Barangsiapa Yang Mengamalkan Ilmu Yang Ia Ketahui Maka Allah Akan Memberikan Kepadanya Ilmu Yang Belum Ia Ketahuiā€¯ (HR. Imam Ahmad).

..::shn6 u!vJq Jnoh 3Joldx3 d33>I::..
 
Offline
05-10-2008 10:59 PM RE: Portable Download Accelerator Plus v8... | Edited by si_tunge 05-10-2008 11:02 PM
User Avatar

si_tunge
Anbu


Posts: 376
Joined: 09.09.08
Location: Di dalam kancutnya sandra dewi
Age: 35
Trims kk..

....Keep explore you brain too....

SmileSmile
INDONESIA GW ANCUR GARA2 PEMIMPINNYA CACAD
 
Offline
Jump to Forum:
Forum powered by fusionBoard
Share this Thread
URL:
BBcode:
HTML:
Similar Threads
Thread Forum Replies Last Post
ExTerminateIt Portable - Trojan, Rootkit, Keylogger Remover Software 5 13-11-2014 06:29
BBM For Android Download APK - 100% WORK...!!! Open Source OS 3 22-09-2013 16:23
[ASK] Download di Filepost.com Out Of Topic 5 25-06-2013 04:19
Search MP3 and Download Album Directly from your pc Software 2 19-04-2013 23:04
All Download Links Down (Lagi) Pengumuman 19 11-12-2012 22:19
Copyright © 2007-2016