Username Password

Register Here || Lost Password
View Thread
Explore Your Brain » Share Your File » Software
Netcut 2.1.1 + Netcut Defender 2.1.2
Username
Password
Register FAQ Members List Today's Posts Search

Print Thread

26-07-2011 04:05 PM Netcut 2.1.1 + Netcut Defender 2.1.2 | Edited by alpheen 26-07-2011 04:07 PM
User Avatar

alpheen
Anbu


Posts: 460
Joined: 21.02.09
Location: AdrenalizeLand
Age: 27
Netcut 2.1.1

NetCut is Tool detect who is on your network instantly and discover who is on your wireless/Wire network instantly. (IP/Device name/MAC address). NetCut is a solution that is helping you to admin your network based only on ARP protocol . It can execute several tasks as list IP-MAC table in seconds, turn off & on network on any computer on your LAN including any device like router or switcher. Also, NetCut can protected users from ARP SPOOF attacks. NetCut is very easy to use. You need just one click to protect user computer function. No one in the network can cut you off with ARP spoof technology anymore . No one will be able to trace out what happen. It is easy nowadays to share your broadband Internet connection with your friends and neighbors. All you need is a router where all computers will be connected via cable or wireless password secured. And if you do it you have to take into consideration the network management in order to avoid different small problem that may occur if one on the LAM members is trying to abuse the bandwidth. How could he do it ? Using P2P to transfer big files, to watch high definition streaming movies or to play games non stop. But the good news are already here as you can use Netcut – an old fashion classic, but easy to use solution. With Netcut you will be able to properly manage such events and manage you network using ARP protocol. Just start this little utility and you’ll be able to list all MAC addresses for all computers, to turn them on or off or to switch on/off the router or the switch. Furthermore, Netcut it a very good protection solution for ARP spoof attacks – so you can stay away from these type of attacks. Netcut works with all Windows versions, starting with XP. We have to mention also that this solution is free. We strongly advise you to use it properly and to NOT abuse its capabilities.


yah, itulah banyak sedikit deskripsi mengenai Netcut. Siapa yang tidak kenal netcut? saya rasa hampir semua orang yang terbiasa menggunakan wifi gratisan akan mengetahuinya Grin . Netcut adalah sebuah tool yang biasa digunakan seseorang yang kepepet ketika download untuk meng-cut atau memotong bandwidth seseorang yang berada dalam satu jaringan/network menggunakan teknik ARP SPOOF attacks (ARP spoofing, also known as ARP flooding, ARP poisoning or ARP poison routing (APR), is a technique used to attack a local-area network (LAN). ARP spoofing may allow an attacker to intercept data frames on a LAN, modify the traffic, or stop the traffic altogether. The attack can only be used on networks that make use of the Address Resolution Protocol (ARP) and not another method of address resolution.)

anothernotes.files.wordpress.com/2011/07/untitled.jpg


Dalam artikel ini, saya menyediakan link untuk netcut versi 2.1.1 dengan berbagai fitur menarik, diantaranya:

- Find Type: fitur ini digunakan untuk mengetahui IP Addres, Hardware Brand dan Mac addres secara keseluruhan yang berada di dalam network secara detail

- Change MAC: fitur ini digunakan untuk mengcopy MAC address suatu device (laptop misalnya) yang berada dalam jaringan ke device kita

- Determine Brand: fitur ini digunakan untuk mengetahui merk dari suatu device melalui MAC address device tersebut

- Test Internet Speed

- Auto startup

- Support Windows 7


dowload here (from arcai.com official website)


--------------------------------------------------------------------------------


Netcut Defender 2.1.2

It’s a free tool offered by arcai.com to keep your network’s (including WI-FI) internet speed super fast. protect your PC from ARP spoofing attack. typically arp spoofing from netCut(which is another 10 years age product of same company from arcai.com). 100% guaranteed internet connection speed stay fast. Protect all your network connections including WI-FI in one place. No setup configuration required. zero network knowledge required.


yep, seperti di serial superhero, jika ada penjahat pasti ada pembela kebajikan, mungkin seperti itulah yang mendasari arcai membuat netcut defender (selain banyaknya protes dari admin jaringan, maybe). Netcut defender adalah tool yang berfungsi untuk menangkal serangan-serangan ARP Spoof (khususnya Netcut).

anothernotes.files.wordpress.com/2011/07/untitled2.jpg


fitur yang ditawarkan Netcut Defender cukup menarik, selain kemampuan basis-nya melindungi device dari serangan ARP Spoof, juga terdapat fitur yang bernama “Who cut me” . Bisa dikenali dari namanya, bahwa tujuan dari fitur ini adalah untuk mengetahui siapa(saja) yang meng-cut kita didalam jaringan, cukup menarik bukan Grin

dowload here (from arcai.com official website)


after all, thx for reading, and use this tool wisely lol
s19.postimg.org/m94ajwhcz/KICKALFIN.gif
 
  x 1
Offline
06-08-2011 02:57 PM RE: Netcut 2.1.1 + Netcut Defender 2.1.2
User Avatar

ank
Murid Akademi I


Posts: 17
Joined: 08.04.10
Age: 30
tnks gan . . . .
ijin sedot . . . .Doa
 
Offline
07-08-2011 06:10 AM RE: Netcut 2.1.1 + Netcut Defender 2.1.2
User Avatar

pak beye
Murid Akademi I


Posts: 19
Joined: 11.06.11
Location: Sebelah kasur
Walau dah ga bisa wifi'an lg karena laptop rusak, ane sedot dulu ya om.
Sapa tau ntar kalo dah beli laptop baru bisa digunain lagi Hula2
 
Offline
07-08-2011 05:58 PM RE: Netcut 2.1.1 + Netcut Defender 2.1.2
User Avatar

alpheen
Anbu


Posts: 460
Joined: 21.02.09
Location: AdrenalizeLand
Age: 27
pak beye wrote:
Walau dah ga bisa wifi'an lg karena laptop rusak, ane sedot dulu ya om.
Sapa tau ntar kalo dah beli laptop baru bisa digunain lagi Hula2


okok, hehe, ane doain deh cepet dpt laptop baru, btw, ni juga bisa dipakai di lan kok Grin
s19.postimg.org/m94ajwhcz/KICKALFIN.gif
 
Offline
09-08-2011 08:13 PM RE: Netcut 2.1.1 + Netcut Defender 2.1.2
User Avatar

Sichigatsujin
Genin


Posts: 45
Joined: 28.10.10
Location: Yogyakarta
Age: 27
nice info gan GrinPapapapa
 
Offline
15-09-2011 06:15 PM RE: Netcut 2.1.1 + Netcut Defender 2.1.2
User Avatar

berdikarie
Murid Akademi I


Posts: 1
Joined: 01.05.10
ijin sedotttt gan....Huehue
 
Offline
18-09-2011 04:13 AM RE: Netcut 2.1.1 + Netcut Defender 2.1.2
User Avatar

syah_trial
Murid Akademi II


Posts: 20
Joined: 15.04.09
keren gan, ijin sedot ya....
 
Offline
25-09-2011 02:13 PM RE: Netcut 2.1.1 + Netcut Defender 2.1.2
User Avatar

alpheen
Anbu


Posts: 460
Joined: 21.02.09
Location: AdrenalizeLand
Age: 27
buat semua yang comment, silahkan sedot sepuasnya Grin
mumpung masih gratisan lol
s19.postimg.org/m94ajwhcz/KICKALFIN.gif
 
Offline
06-10-2011 01:30 PM RE: Netcut 2.1.1 + Netcut Defender 2.1.2
User Avatar

lux_burn
Murid Akademi I


Posts: 1
Joined: 05.10.11
izin sedot ah gan... thax's tas infonyaGrin
 
Offline
08-11-2011 11:27 PM RE: Netcut 2.1.1 + Netcut Defender 2.1.2
User Avatar

Conky
Murid Akademi I


Posts: 2
Joined: 08.11.11
Location: Silit
Age: 33
MANGSTAAAP Hula2

Ijin sedot gan.. Thanks
 
Offline
03-12-2011 02:41 AM RE: Netcut 2.1.1 + Netcut Defender 2.1.2
User Avatar

anakbawang
Murid Akademi I


Posts: 1
Joined: 03.12.11
tenx gan. dah lama ane cari2 netcut win7 nh akhirnya ketemu juga. salam dari anak bawang di papua bwt smua agan2 disini

:?hula?
 
Offline
Jump to Forum:
Forum powered by fusionBoard
Share this Thread
URL:
BBcode:
HTML:
Similar Threads
Thread Forum Replies Last Post
Anti NetCut Windows and Linux Software 15 25-02-2010 15:10
NetCut 3.0 Software 4 21-02-2010 16:54
Copyright © 2007-2016